![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι ένα καλό Morglor9 ανταγωνισμού.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK - έχεις ήδη τα λεφτά μου. 2 πιθανότητες να κερδίσει την ανάγκη ενός ακόμη PSU, mobo, και διάφορα άλλα και διάφορες «γιατί κάνω αυτό πάλι;" αντικείμενα. DANG! Μπορείτε ευρώ παιδιά να είναι σκληρό για μας Γιάνκηδες!
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας! |
|
| |||
| |||
| Joemama1960 ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εντάξει, δεν ξέρω πόσο καιρό θα χρειαστεί το PayPal, αλλά πλήρωσα για 5.
Σκέφτηκα πιθανότητες 1:20 ένα δεύτερο δεν είναι κακό. Σταλθέντα τον αριθμό μου μέσω της φόρμας επικοινωνίας, αλλά μόνο στην περίπτωση: 2, 8, 11, 42, 87 Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| Και ακόμα και αν μισώ Digg με πάθος δημιούργησα ένα λογαριασμό μόνο για αυτό. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για το κάνουμε όμως. Θα βοηθήσει. Παρακαλώ Digg αυτό το νήμα αν θα εισέλθει ή μη, αυτό θα μας βοηθήσει να πωλήσει το σύνολο των εισιτηρίων, που σας βοηθά! |
|
| |||
| |||
| Ok, μόλις πλήρωσα $ 10 ... Μπορώ να έχω αριθμό 27 παρακαλώ |
|
| |||
| |||
| Ολοκληρώθηκε! |
|
| |||
| |||
| Περιμένετε, τι γίνεται με καναδικά δολάρια? Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να χειριστεί καναδική Paypal -> ΗΠΑ, και τις συναλλαγματικές ισοτιμίες που σήμερα μας δολάριο ελαφρώς πάνω από τις ΗΠΑ. Να πληρώσει μόνο $ 10 CDN; |