![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir labs konkurenci Morglor9.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK - ya got savu naudu. 2 izredzes uzvarēt nepieciešamību vēl citu PSU, MOBO un citas dažādas un dažādi "kāpēc es daru šo atkal?" pozīcijas. Dang! Jūs Euro puiši, un tas apgrūtina par mums Ej!
| |||
| |||
| Paldies par jūsu darbu! |
|
| |||
| |||
| Joemama1960 paldies par jūsu darbu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi, es nezinu, cik ilgi PayPal būs vajadzīgs, bet man jāmaksā par 5.
Es rakstainas iespējas 1:20 nav puse slikti. Nosūtīja savu numuru, izmantojot kontaktu formu, bet tikai gadījumā, ja: 2, 8, 11, 42, 87 Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Un kaut arī es ienīstu Digg ar passion I izveidojis kontu tikai par to. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Paldies par darot to though. Tas palīdzēs. Lūdzu digg this thread vai ievadāt vai nē, to darīt mums palīdzēs pārdot visas biļetes, kas jums palīdzēs! |
|
| |||
| |||
| Labi, es tikai maksā 10 $ ... es varu būt numuru 27, lūdzu |
|
| |||
| |||
| Izdarīts! |
|
| |||
| |||
| Wait, what about Canadian dollars? Esmu diezgan pārliecināts, ka Paypal varētu rīkoties Kanādas -> ASV, kā arī valūtas kursu šobrīd nodot mūsu dolārs nedaudz vairāk nekā ASV. Vai man tikai maksāt $ 10 CDN? |
![]() |
|