![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este o bună concurenţă Morglor9.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK - Ne-am bani. 2 sanse de a castiga la necesitatea de încă un alt PSU, mobo, precum şi alte diferite şi diverse "de ce fac asta din nou?" elemente. DANG! Aveţi Euro baieti fac greu pe Yanks-ne!
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru intrare! |
|
| |||
| |||
| Joemama1960 Vă mulţumim pentru intrare! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, nu ştiu cât timp va avea nevoie de PayPal, dar am plătit pentru 5.
M-am gândit o şansă de 1:20 nu este o jumătate de rău. Trimis numarul meu de telefon prin formularul de contact, dar doar în cazul în care: 2, 8, 11, 42, 87 Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Şi chiar dacă Nu-mi place Digg cu o pasiune am creat un cont doar pentru asta. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Vă mulţumim pentru a face aceasta, totuşi. Aceasta va ajuta. Te rog Digg this thread dacă intră sau nu, acest lucru ne va ajuta să vând toate biletele, care vă ajută! |
|
| |||
| |||
| Ok, am plătit 10 dolari ... Pot avea numărul 27, vă rugăm să |
|
| |||
| |||
| Făcut! |
|
| |||
| |||
| Stai, ce zici de dolari canadieni? Sunt destul de sigur ca se pot ocupa Paypal canadian -> SUA, şi a cursurilor de schimb în prezent pus uşor faţă de dolarul SUA. Ar trebui să plătească doar 10 dolari CDN? |
![]() |
|
| Marcaje |