![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Úvodní stránka má problémy:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stránky designu se bude měnit se v blízké budoucnosti. To je jen dočasné.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je tam jenom pro testování, kód je všude. Zde je žalobníček nahlédnout. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Je mi líto ... nevěděli. |
|
| |||
| |||
| Potentát Ne, je to vždy dobré místo tak, jestli si myslíte, že něco není v pořádku, jsme se minout spoustu věcí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow jsem nikdy ani vidět, že strana před ![]() Moje záložky se přímo na / forum I'm chybí out: '(
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na téma domácí stránku sám: můžu být schopni přispět jednou za čas. Jsem myslel, asi začíná mé vlastní blog typ věc, ale nikdy opravdu měli dostatek času dostat Joomla pracovní cestu jsem chtěl. Pokud nevadí větší nadšenec-úrovni psaní, já mám jeden článek o Kuma (7750 + BE / duálním jádrem Phenom), které si můžete prohlédnout přes PM, pokud mě zajímá.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Na domovské stránce budou zaměřeny na velmi aktuální Novinky / nehodnotil. Budeme mít vyhrazený personál spisovatelů k zajištění toku příspěvky každý den. Guest příspěvky budou vítány, pokud splní kvalitativní úrovni a odpovídaly stylu as-it-děje informace. Dám nové vlákno, když jsme se jít žít. Díky za podporu. |