![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αρχική σελίδα έχει ζητήματα:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Οι σελίδες του σχεδιασμού θα αλλάξει σημαντικά στο άμεσο μέλλον.
Αυτό είναι μόνο προσωρινή.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αυτό ακριβώς είναι εκεί για τη δοκιμή, ο κώδικας είναι παντού.
Να μια έρπω peek.
Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγνώμη ... δεν ξέρω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν biggie, είναι πάντα καλό σημείο για να υλικό αν νομίζετε ότι κάτι δεν πάει καλά, θα χάσουμε πολλά πράγματα.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wow Δεν έχω δει ακόμη και πριν από αυτή τη σελίδα
![]() My σελιδοδείκτης κατευθείαν στο / φόρουμ Είμαι λείπουν τα εξής: «(
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Σχετικά με το θέμα της αρχικής σελίδας του: I, μπορεί να είναι σε θέση να συνεισφέρει κάποια στιγμή. Έχω σκεφτεί να αρχίζει το δικό μου blog τύπου πράγμα, αλλά πραγματικά ποτέ δεν είχαν το χρόνο να Joomla εργασίας τον τρόπο που ήθελε. Αν δεν σας πειράζει περισσότερο θιασώτη επιπέδου γραπτώς, έχω ένα άρθρο σχετικά με την Kuma (7750 + BE / διπλού πυρήνα Phenom) που μπορείτε να δείτε πάνω, ο πρωθυπουργός μου, αν ενδιαφέρεστε.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Η ιστοσελίδα θα πρέπει να προσανατολίζεται προς πολύ τρέχουσες Ειδήσεις / προϊόν σχόλια.
Θα έχουμε ειδικό προσωπικό συγγραφείς για να εξασφαλίζεται η ροή των θέσεων εργασίας κάθε ημέρα. Αποτελέσματα θέσεις θα είναι ευπρόσδεκτη εφόσον πληρούν ένα επίπεδο ποιότητας και ταιριάζει το στυλ της-που-όπως συμβαίνει πληροφορίες. Θα κάνω ένα νέο νήμα όταν πάμε ζουν. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη. |