![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Úvodná stránka má problémy:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stránky dizajnu sa bude meniť sa v blízkej budúcnosti. To je len dočasné.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je tam len na testovanie, kód je všade. Tu je žalobníček nahliadnuť. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Je mi ľúto ... nevedeli. |
|
| |||
| |||
| Potent Nie, je to vždy dobré miesto tak, jestli si myslíte, že niečo nie je v poriadku, sme sa minúť veľa vecí. |
|
| |||
| |||
| Wow som nikdy ani vidieť, že strana pred ![]() Moje záložky sa priamo na / forum I'm chýba out: '(
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na tému domácu stránku sám: môžem byť schopní prispieť raz za čas. Som myslel, asi začína mojej vlastný blog typ vec, ale nikdy naozaj mali dostatok času dostať Joomla pracovnú cestu som chcel. Ak nevadí väčšia nadšenec-úrovni písanie, já mám jeden článok o Kuma (7750 + BE / duálnym jadrom Phenom), ktoré si môžete prezrieť cez PM, ak ma zaujíma.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Na domovskej stránke budú zamerané na veľmi aktuálne Novinky / nehodnotil. Budeme mať vyhradený personál spisovateľov na zabezpečenie toku príspevky každý deň. Guest príspevky budú vítané, ak splnia kvalitatívnej úrovni a zodpovedali štýlu as-it-deje informácie. Dám nové vlákno, keď sme sa ísť žiť. Vďaka za pomoc. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Presmerovanie webovú stránku v programe Internet Explorer 7 na miestnej webovej stránky v mojom počítači? | LegendaryFire | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 22.října 2009 07:18 |
| Ak chcete nový počítač Juice! | Fiberguy | Predstavte Yourself Tu | 5 | 18 február 2009 13:32 |
| Dobrý deň, Computer Juice! | Spasitel | Predstavte Yourself Tu | 13 | 24. novembra 2008 20:16 |
| Ahoj počítačových Juice | BurgerBoy34 | Predstavte Yourself Tu | 6 | 5. február 2008 09:01 |
| Dobrý deň, počítačové Juice! | Jayster | Predstavte Yourself Tu | 4 | 5. február 2008 06:00 |
| Thread Tools | |
| |