![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Головна сторінка має питання:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сторінки дизайн буде суттєво змінитися в найближчому майбутньому. Це лише тимчасовий характер.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тобто саме там, для тестування коду всюди. Ось Sneak Peek. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Вибачте ... не знаю. |
|
| |||
| |||
| Ні Biggie, це завжди добре, щоб точка речі, якщо ви думаєте, що щось не праві, ми втратили багато чого. |
|
| |||
| |||
| Wow Я ніколи раніше не бачив цю сторінку до ![]() Моя закладка прямо на / Форуми Я упустити: '( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| З питання про домашній сторінці себе: я зможу внести свій внесок саме в той час. Я думала про запуск свого блогу речі типу, але ніколи не було часу, щоб отримати робочу Joomla, як я хотів. Якщо ви не бачите великий ентузіаст рівня письмовій формі, у мене стаття про Куме (7750 + BE / двоядерні Phenom), який можна переглянути, PM, якщо мені цікаво.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Домашня сторінка буде спрямована на дуже актуальна Новини / відгуків про продукт. Ми будемо мати відданих своїй справі співробітників письменників для забезпечення потоку повідомлень щодня. Відгуки посад вітатиме надання вони відповідають рівню якості і відповідати стилю як-миттєвих інформації. Я зроблю свіжий потік, коли ми йдемо жити. Спасибо за поддержку. |