![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не знам колко от вас използват IRC или знам какво е, но аз бях въведен с него вчера и е установено, че блестящо,
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако аз съм честен аз наистина не знам какво е и как работи ...
| |||
| |||
| и доколкото аз събраха, че е сходен с голям MSN разговора, но с по-добри характеристики Бях сам в последната вечер с 1250 души в него да се помогне с Ubuntu и неговите брилянтни Започнах от питам, ако някой може да ми помогне с проблема, когато някой ми каза, че може и след това ги изпрати съобщения от типа има име, последвана от: това тогава ми показа съобщение, ярка червена на техния екран, има пълно авто за него, както и Например, може въведете първите няколко букви на лица, име и натиснете табулатора и е попълнен за вас, след това въведете съобщението. малтретиране получи видео и след това на YouTube |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| неговите най-вече известен като Mirc Доколкото знам, използвани да я използвате, малко
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| isn't Mirc клиент? интернет реле IRC чат = |
|
| |||
| |||
| вярно, че това е едно и също нещо
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Бих скоро водят разговори тук, във форума, а не ги върху формат, който не ни носи приходи, а именно: пуля трафик. Без често прясно форум съдържание ще умрем, и какво добро е Mirc без никакви потребители. |
|
| |||
| |||
| добра точка това ще бъде просто отклоняване от форума
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ново към компютърните сок! | Fiberguy | Представете Yourself Тук | 5 | 18 Feb 2009 13:32 |
| Здравейте, Компютърни сок! | Спасител | Представете Yourself Тук | 13 | 24 ноември 2008 20:16 |
| Kartichki, хората от Компютърна сок | EdenB | Представете Yourself Тук | 4 | 6 юли 2008 03:41 |
| Ей Компютърна сок | BurgerBoy34 | Представете Yourself Тук | 6 | 5-и парламентарен Фев 2008 09:01 |
| Здравейте Компютърна сок! | Jayster | Представете Yourself Тук | 4 | 5-и парламентарен Фев 2008 06:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |