![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont ξέρει πόσοι από σας χρήση irc ή ξέρει τι είναι, αλλά εισήχθη στο χθες και την έκρινε λαμπρό,
με έκανε να πιστεύω να προτείνει την ιδέα ενός υπολογιστή χυμό irc κανάλι. Ωστόσο i dont ξέρει τίποτα γι 'αυτό, για παράδειγμα, πόσο θα κοστίσει; αν το κόστος είναι ότι σε όλα τα Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζουν τι είναι ή πώς λειτουργεί ...
| |||
| |||
| αλλά και ό, τι συγκεντρωθεί είναι παρόμοια με μια μεγάλη συζήτηση msn, αλλά με καλύτερα χαρακτηριστικά Ήμουν στο μόνων χθες το βράδυ με 1.250 άτομα σε αυτό να βοηθήσει με ubuntu και τη λαμπρή Ξεκίνησα ζητώντας αν κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει με το πρόβλημά μου όταν κάποιος μου είπε ότι θα μπορούσε στη συνέχεια τους έστειλε μηνύματα πληκτρολογώντας εκεί ακολουθείται από ένα όνομα: αυτό προέκυψε στη συνέχεια, το μήνυμά μου λαμπρό κόκκινο για τους οθόνη, υπάρχουν πλήρης αυτόματη για αυτό και για παράδειγμα, πληκτρολογείτε τα πρώτα γράμματα του ονόματος προσώπων και πατήστε tab και έχει συμπληρωθεί για σας, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το μήνυμα. άρρωστος πάρω ένα βίντεο και μετά αυτό στο YouTube |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| το πλείστον γνωστή ως mIRC από όσο γνωρίζω, το οποίο χρησιμοποιείται για να το χρησιμοποιήσει, κάπως
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| isn't mIRC πελάτη;; Internet Relay Chat = irc |
|
| |||
| |||
| Μάλιστα, νόμιζα ότι ήταν το ίδιο πράγμα
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Προτιμώ να θέσω ως κρατήσει εδώ συνομιλίες σχετικά με το φόρουμ αντί να ωθήσει σε μια μορφή που δεν μας φέρνει κέρδη, IE: γουρλώνω κυκλοφορίας. ΧΩΡΙΣ συχνές φρέσκο περιεχόμενο φόρουμ θα πεθάνουμε, και αυτό είναι ένα καλό mIRC που δεν χρήστες. |
|
| |||
| |||
| καλό θα ήταν ακριβώς το σημείο είναι η εκτροπή από το φόρουμ
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Για Υπολογιστών Juice! | Fiberguy | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 5 | 18 Φεβ 2009 13:32 |
| Γεια σας, Computer Juice! | Σωτήρος | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 13 | 24 Νοε 2008 20:16 |
| Ευχές, οι άνθρωποι της Πληροφορικής Juice | EdenB | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 4 | 6η Ιουλ 2008 03:41 |
| Ει Computer Juice | BurgerBoy34 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 6 | 5 Φεβ 2008 09:01 |
| Γεια σας Computer Juice! | Jayster | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 4 | 5 Φεβ 2008 06:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |