![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja dont znati kako mnogi od vas koristiti IRC ili znaju što je to ali sam upoznao ga jučer i našao ga briljantan,
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako sam iskren ja ne znam što je to ili kako to radi ...
| |||
| |||
| dobro koliko i okupio je slična velika MSN razgovor, ali uz bolje karakteristike bio sam usamljen u sinochnoj sa 1250 ljudi u njoj dobivanje pomoći sa ubuntu i njegove briljantne JA pokrenut vanjska strana mimo molba ako bilo tko mogao pomoć mene sa mojim problemom, kada je netko rekao da bi mogli i onda ih poslao poruke utipkavanjem imena tamo nakon koje je uslijedilo: ovo onda je pokazao moju poruku svijetli crveno na njihovom ekranu, ima kompletan auto za to, ali npr. upisujete prvih nekoliko slova imena osoba, a zatim pritisnite karticu, te je dovršena za Vas, a zatim upišite poruku. ill get video i objavite ga na youtube |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| svojim uglavnom poznata kao Mirc Dug kao JA znati, a koristi se da ih koriste, kinda
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| nije Mirc klijent? Internet relay chat = IRC |
|
| |||
| |||
| Da, mislio da je ista stvar
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Radije bih voditi razgovori ovdje na forumima, a ne gurati ih na format koji nam ne donosi dobit, IE: kolutanje prometa. Bez čestih svježe forumu sadržaj umiru, i što je dobar Mirc bez korisnicima. |
|
| |||
| |||
| dobar pointcast Internet će biti udaljen od Preusmjeravanje forum
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novo na racunalo soka! | Fiberguy | Uvesti Yourself Ovdje | 5 | 18. veljača 2009 13:32 |
| Pozdrav, Computer soka! | Spasitelj | Uvesti Yourself Ovdje | 13 | 24. studeni 2008 20:16 |
| Pozdrav, ljudi Računalna soka | EdenB | Uvesti Yourself Ovdje | 4 | 6. srpnja 2008 03:41 |
| Hej Računalna soka | BurgerBoy34 | Uvesti Yourself Ovdje | 6 | 5. veljača 2008 09:01 |
| Pozdrav Računalna soka! | Jayster | Uvesti Yourself Ovdje | 4 | 5. veljača 2008 06:00 |
| Thread Tools | |
| |