![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont know how számos használata irc, vagy tudod, mi ez, de azért vezették be, hogy tegnap, és megállapította, hogy a ragyogó,
azt hiszem, nekem az ötlet, hogy tegyen javaslatot egy számítógépes gyümölcslé irc csatornán. Azonban én dont tud semmit arról, hogy például, hogy mennyit fog mindez kerülni? költségeket, ha egyáltalán, hogy My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha õszinte Nem igazán tudom, mi ez, vagy hogyan működik ...
| |||
| |||
| és amennyire én össze is hasonlít a nagy msn beszélgetés, de a jobb funkciók magányos voltam tegnap este, 1250 embert, hogy segítsen az Ubuntu szerzés és ragyogó Elkezdtem ki kéri, ha valaki tudna segíteni nekem a probléma, ha valaki azt mondta, hogy én majd küldött üzenetek gépírással ott majd egy név: ez az én üzenetem, akkor kiderült, élénk piros a képernyő, van, hogy teljesen automatikus, valamint például begépeli az első néhány betűjét a nevet és nyomjuk meg a lapot, és befejeződött az Ön számára, akkor majd írja meg az üzenetet. beteg egy video-és post it a YouTube-on |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a leginkább ismert mirc amennyire tudom használni a használatát, kinda
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| isnt mirc egy ügyfél? Internet Relay Chat = irc |
|
| |||
| |||
| Igen, úgy gondolta, hogy ez ugyanaz a dolog
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| Inkább tartsa beszélgetést itt a fórumon és nem nyomja rá őket olyan formában, amely elvezet minket nincs nyereség, IE: goggle forgalmat. Anélkül, gyakori friss fórum tartalom meghalunk, és milyen jó egy mirc nem rendelkező felhasználók számára. |
|
| |||
| |||
| Jó pont, hogy csak elterelés távol a fórum
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |