![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont אני יודע כמה אתה משתמש ב-IRC או יודע מה זה אבל אני הייתי פוגש אותו אתמול ומצאתי את זה מבריק,
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אני כנה אני לא ממש יודע מה זה או איך זה עובד ...
| |||
| |||
| גם אני שנאסף עד כמה זה דומה ל-MSN השיחה גדול יותר אך עם תכונות הייתי בודד אמש עם 1250 אנשים זה מקבל עזרה עם Ubuntu ושל מבריק התחלתי על ידי שואל אם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה שלי כאשר מישהו אמר לי אז הם יכלו הודעות שנשלחו אליהם על ידי הקלדת שם שם ואחריו ת: אז זה הראה לי את ההודעה מוארת אדום על המסך שלהם, יש להשלים אוטומטית גם על זה לדוגמה אתה מקליד את האותיות הראשונות של שם איש ולחצו הכרטיסייה והיא הושלמה בשבילך, לאחר מכן הקלד את ההודעה. חולה לקבל ולפרסם אותו וידאו ב-YouTube |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בעיקר את הידוע בשם mirc ככל שאני יודע, נהג להשתמש בו, די
|
| |||
| |||
| isn't mirc לקוח?? צ 'אט באינטרנט ממסר = IRC |
|
| |||
| |||
| כן, חשבתי שזה היה אותו הדבר
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| אני מעדיף לשמור את השיחות כאן על פורומים במקום לדחוף אותם על גבי פורמט זה מביא אותנו לא יחוור, קרי: Goggle התעבורה. ללא תוכן פורום טרי תכופים נמות, ומה טוב הוא לא mirc עם המשתמשים. |
|
| |||
| |||
| נקודה טובה זה היה רק diverting להיות במרחק של הפורום
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |