![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont know, kiek jums naudoti IRC ar nežinote kas tai yra, bet man buvo įvesta į jį vakar ir nustatė, kad jis puikus,
jis privertė mane galvoti siūlyti kompiuteris sultys idėja IRC kanalas. Tačiau I dont know anything about it, pavyzdžiui, kiek kainuotų? jeigu jis ne visas išlaidas, tai Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| If I'm honest I don't really know what it is ar kaip jis veikia ...
| |||
| |||
| pat, kiek aš surinko ji panaši į didelį MSN pokalbį, bet su daugiau funkcijų buvau Lone praeitą naktį su 1250 žmonių į jį reikia pagalbos su Ubuntu ir jos genialiais Aš pradėjau paklausti, jei kas galėtų padėti man su savo problema, kai kažkas pasakė, kad galėčiau ten pasiuntė laiškus įvesdami ten vardas, po to: tai tada parodė savo pranešimų ryškiai raudonos jų ekranas, yra auto užbaigti jį taip pat Pavyzdžiui, jūs galite įveskite kelias pirmasias raides asmenų pavadinimą ir paspauskite TAB ir jis yra baigtas jums, įrašykite pranešimą. ill gauti vaizdo ir įdėti jį į YouTube |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jos daugiausia žinomas kaip mIRC, kiek aš žinau, naudoti jį naudoti, kinda
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| forget mIRC klientas? Internet Relay Chat IRC = |
|
| |||
| |||
| Aye, maniau jis buvo tas pats
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| I'd rather išsaugoti pokalbius čia forumuose, o ne stumti juos į formatą, kuris duoda mums jokios naudos, IE: akiniai eismo. Be dažnai šviežios Forumo turinys mes mirti ir kas yra gera, be vartotojai mirc. |
|
| |||
| |||
| gerai taškas tai tiesiog atitraukti nuo forumo
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |