![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nezinu, cik daudzi no jums izmanto irc vai zina, kas tas ir bet man bija ieviests, lai to vakar un konstatējis, ka izcili,
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja es esmu godīgi man nav īsti zināms, kas tas ir un kā tas darbojas ...
| |||
| |||
| arī, cik es uzzināju ka tas ir līdzīgs liela msn saruna, bet ar labāku funkcijas Es biju vientuļš pēdējā naktī 1.250 cilvēki tajā saņemt palīdzību ar Ubuntu un tās izcili Es sāku ar jautājumu, vai kāds varētu man palīdzēt ar manu problēmu, kad kāds teica, ka viņi varētu i pēc tam to nosūta viņiem ziņojumus ierakstot tur nosaukums, kam seko: tas tad parādīja manu ziņu spilgti sarkanā krāsā uz to ekrāna, ir auto pilnīga kā arī piemēram rakstot pirmos burtus personas nosaukumu un nospiediet tab, un tas ir pabeigts, jūs pēc tam ierakstiet ziņu. slims iegūt video un nosūtiet to uz youtube |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tās lielākoties pazīstams kā mIRC, cik es zinu, ko izmanto to izmantot, kinda
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| isn't mIRC klients? internet relay chat = irc |
|
| |||
| |||
| Aye, domāju, ka tas bija tas pats
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Es vēlētos turēt sarunas šeit forumos, nevis virzīt tos uz formātu, kas sniedz mums ne guvumi, IE: Goggle satiksmi. Bez biežas svaigi forums saturs mums nomirs, un kas labs ir mIRC ar neviens lietotājs. |
|
| |||
| |||
| labs punkts būtu vienkārši novirzīt prom no foruma
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |