![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
i dont know how wielu korzystania irc lub wiedzieć co to jest, ale został wprowadzony do niego wczoraj i uznała za genialną,
it made me think zaproponować ideę komputera soku kanale IRC. Jednak i dont know anything about it, na przykład, ile będzie kosztował? kosztów, jeżeli w ogóle, że jest My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeśli jestem uczciwy Naprawdę nie wiem co to jest i jak to działa ...
|
|||
|
|||
|
również tak dalece jak to zebrane i jest podobna do dużej msn rozmowy, ale z lepszymi funkcjami
Byłem samotny w ubiegłej nocy z 1250 osób, w tym uzyskiwania pomocy z Ubuntu i jego genialny Zacząłem pytając czy ktoś mógłby mi pomóc z moim problemem, gdy ktoś powiedział, że może i wysyłane przez nich wiadomości wpisując tam nazwę, a następnie: ten następnie pokazał moje jasnoczerwony na swoim ekranie, istnieją auto kompletne to również na przykład po wpisaniu kilku pierwszych liter nazwy osób i naciśnij kartę i jest wypełniony do ciebie, a następnie wpisz wiadomość. źle się video i post it on youtube |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
jej głównie znany jako mirc O ile wiem, używałem go, kinda
|
|
|
|||
|
|||
|
isnt mirc klienta? Internet Relay Chat = irc
|
|
|
|||
|
|||
|
aye, że było to samo
|
|||
|
|||
|
I'd rather prowadzą rozmowy tu na forum a nie odsyła je na format, który nie przynosi nam korzyści, IE: Goggle ruchu.
Bez częstych świeżych treści forum mamy umrzeć, a co dobre jest mirc bez użytkowników. |
|
|
|||
|
|||
|
dobry punkt to tylko przekierowanie od forum