![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont know cum mulţi dintre voi folosi irc sau eu ştiu ce înseamnă asta, dar am fost introdus la o ieri şi găsit-o genial,
acesta mi-a facut să cred că ideea de a propune un computer suc de canal IRC. Cu toate acestea i dont ştii nimic despre el, de exemplu, cât de mult ar costa? în cazul în care costurile de la toate că este Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă am cinstit eu nu prea stiu ce este sau cum functioneaza ...
| |||
| |||
| şi în măsura în care i s-au reunit, este similar cu o mare msn conversaţie, dar cu mai bine caracteristicile Am fost singur în noaptea trecută, cu 1250 de oameni în ea cere ajutor cu Ubuntu şi genial Am început prin a cere dacă cineva ar putea să mă ajute cu problema mea, atunci când cineva a spus că ar putea i apoi le-a trimis mesaje prin tastarea acolo numele, urmat de o: a demonstrat acest lucru, atunci mesajul meu luminoase de culoare roşie pe ecran, există auto complet pentru ca de bine de exemplu, tastaţi primele litere ale persoanelor în numele şi apăsaţi pe tab-ul şi este completat de tine, apoi tipul de mesaj. Raul a lua un video şi post-l pe youtube |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sale în cea mai mare cunoscută sub numele de mIRC Din câte ştiu eu, utilizat pentru a utiliza, cam
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| isnt mIRC un client?? Internet Relay Chat = IRC |
|
| |||
| |||
| Da, că e acelaşi lucru
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Mai bine aş ţine conversaţii aici pe forum-uri, mai degrabă decât le împinge pe un format care nu ne aduce câştiguri, şi anume: bulbuca trafic. Fără frecvente proaspătă forum conţinut vom muri, şi ceea ce este un bun mIRC cu nici utilizatori. |
|
| |||
| |||
| bun punct de doar s-ar fi distras de la forum
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
![]() |
|
| Marcaje |