![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја донт кноткле како многи од вас да користите ИРЦ или знају шта је то али сам упознао га јуче и нашао га бриљантан,
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сам искрен ја не знам шта је то или како то ради ...
| |||
| |||
| добро колико и окупио је слична велика МСН разговор, али уз боље карактеристике био сам усамљен у синоцхној са 1.250 људи у њој добијање помоћи са убунту и његове брилијантна ЈА почети вањска страна код молба ако било ко могао помоћ мене са мојим проблемом, када је неко рекао да би могли и онда их послао поруке утипкавањем имена тамо након које је уследило: ово онда је показао моју поруку светли црвено на њиховом екрану, има комплетан ауто за то, али нпр уписујете првих неколико слова имена лица, а затим притисните картицу, те је довршена за Вас, а затим откуцајте поруку. илл гет видео и објавите га на ыоутубе |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| својим углавном позната као Мирц Дуг као ЈА кноткле, а користи се да их користе, кинд
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| није Мирц клијент? Интернет релаы цхат = ИРЦ |
|
| |||
| |||
| Да, мислио да је иста ствар
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Радије бих да води разговори овде на форумима, а не гурати их на формат који нам не доноси добит, ТЈ: колутање промета. Без честих свеже форуму садржај умиру, и што је добар Мирц без корисницима. |
|
| |||
| |||
| добар скретница Интернет ће бити удаљен од Преусмеравање форум
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ново на рачунар сока! | Фибергуы | Увести Ыоурселф Овде | 5 | 18 фебруар 2009 13:32 |
| Поздрав, Цомпутер сока! | Спаситељ | Увести Ыоурселф Овде | 13 | 24 новембар 2008 20:16 |
| Поздрав, људи Компјутерска сока | ЕденБ | Увести Ыоурселф Овде | 4 | 6. јула 2008 03:41 |
| Хеј Компјутерска сока | БургерБоы34 | Увести Ыоурселф Овде | 6 | 5 фебруар 2008 09:01 |
| Поздрав Компјутерска сока! | Јаыстер | Увести Ыоурселф Овде | 4 | 5 фебруар 2008 06:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |