![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nasıl çoğu size IRC ve fakat ne olduğunu i dün tanıtılan ve parlak bulundu bilgileri kullandığını bilmek, dont
Bana IRC kanalına bir bilgisayar meyve suyu fikri önermeyi düşünüyorum yaptı. However I dont Mesela bu konuda ne kadar mal olacaktır şey biliyor musun? Eğer tüm bu maliyetleri olduğunu Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer gerçekten veya ne olduğunu nasıl çalıştığını bilmiyorum dürüst oldum ...
| |||
| |||
| iyi kadarıyla i büyük bir MSN dizisine ancak benzer toplayıp daha iyi özelliklere sahip Ben yalnız son gece içinde 1250 kişi Ubuntu ve parlak ile ilgili yardım almak oldu Eğer herkes benim sorun bana yardım edebileceğini sorarak birisi de ben onları bir takip adını yazarak mesaj gönderildi söyledi: Bu daha sonra da ekrana mesaj parlak kırmızı gösterdi işe başladı, bu otomatik bunun için de tamamlandığında Yazdığınız kişilerin isim ve sekmesinin ilk birkaç harfini örnek ve sizin için, yazın Mesajı tamamlandı. kötü bir video almak ve YouTube üzerinde yazı |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| onun gibi, bu tür kullanım için kullanılan bilgileri çoğunlukla mIRC olarak çok bilinen
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| isnt mIRC bir müşteri? Internet Relay = IRC sohbet |
|
| |||
| |||
| Evet, aynı şey olduğunu düşündüm
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Ben değil buraya forumlarında değil, bizi hiç kazançlar, IE: patlak trafik getiren bir biçimi üzerine onları itme daha konuşmalar devam ediyorum. Sık taze forumun içeriği ölürüz ve ne iyi bir kullanıcı bir mIRC olduğunu olmadan. |
|
| |||
| |||
| sadece away from the Forum yönlendirme olur iyi
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |