![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не знаю, скільки ви використовуєте IRC чи знаєте що це таке, але я був представлений вчора і знайшов її блискучі,
Він зробив мені здається, щоб запропонувати ідею комп'ютера соку IRC-каналу. Проте я не знаю нічого про нього, наприклад, скільки це буде коштувати? якщо він стоїть на все це Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо я чесно, я не знаю що це таке і як він працює ...
| |||
| |||
| добре, наскільки я зрозумів, вона схожа на великий розмова MSN, але з поліпшеними функціями Я був одиноким в останню ніч з 1250 чоловік в ній отримати допомогу з Ubuntu і її блискуче Я почав з проханням, якщо хто-небудь міг допомогти мені з моєю проблемою, коли хтось сказав, що вони можуть Потім я послав їм повідомлення, ввівши там ім'я слідують: це те показав моє послання яскраво-червоного на екрані, є автоматичне заповнення для нього, а також Наприклад, при введенні перших декількох літер особам ім'я та натисніть вкладку і він завершив для вас, а потім введіть повідомлення. жорстоке отримати відео і розмістити його на YouTube |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| свою основному відомі, як MIRC Наскільки я знаю, що використовуються для його використовувати, цікаве
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| хіба MIRC клієнт? Internet Relay Chat = IRC |
|
| |||
| |||
| Так, думала, що це одне й те саме
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Я б вважав за краще залишити розмов тут, на форумах, а не штовхати їх на такому форматі, який приносить нам ніякої вигоди, а саме: Goggle трафіку. Без частого свіже зміст форуму ми помремо, і що хорошого в MIRC без користувачів. |
|
| |||
| |||
| Хороше запитання було б просто відволікаючи від форуму
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нові комп'ютерні Щоб сік! | Fiberguy | Тут Introduce Yourself | 5 | 18 лютого 2009 13:32 |
| Здравствуйте, комп'ютерні сік! | Спас | Тут Introduce Yourself | 13 | 24 листопада 2008 20:16 |
| Привіт, люди Комп'ютерні сік | EdenB | Тут Introduce Yourself | 4 | 6 липня 2008 03:41 |
| Ей Комп'ютерні сік | BurgerBoy34 | Тут Introduce Yourself | 6 | 5 лютого 2008 09:01 |
| Привіт Комп'ютерні сік! | Jayster | Тут Introduce Yourself | 4 | 5 лютого 2008 06:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |