![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Įvertinimas Kompiuterių sultyse taikant WOT Web saugos įvertinimai. Kaip užsiregistruoti WOT Turime gerą reputaciją dėl WOT metu, tačiau šiek tiek daugiau balų galime pakeisti, kad į nepriekaištingą reputaciją. Kadangi vėliau SiteAdvisor atnaujinti buvo tokia baisi aš dabar naudoja WOT - interneto Pasitikėjimo add-on ir labai naudinga. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TST?
| |||
| |||
| Sorry mate. Jūs turite būti išbraukti tai. Aš po tiek daug forumų ji turėjo įvykti galų gale. Tiesiog nori ji nebuvo čia ... |
|
| |||
| |||
| Ah Yeah I see, no problem. ![]() Ar registracijos ir norma, kai aš gausiu keletą minučių. |
|
| |||
| |||
| Taip, aš naudoju WOT per. Aš davė šiuos forumus puikus įvertinimas.
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nauja kompiuterių sultys! | Fiberguy | Introduce yourself here | 5 | 18 vasaris 2009 13:32 |
| Sveiki, Kompiuteriai sultys! | Saviour | Introduce yourself here | 13 | Lapkritis 24, 2008 20:16 |
| Kompiuteris sultys IRC kanalas? | Cew27 | Community News & Chat | 8 | 15 vasaris 2008 06:52 |
| Ei Kompiuterių sultys | BurgerBoy34 | Introduce yourself here | 6 | 5 vasaris 2008 09:01 |
| Sveiki Kompiuterių sultys! | Jayster | Introduce yourself here | 4 | 5 vasaris 2008 06:00 |
| Temos įrankiai | |
| |