![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Оцінити допомогою комп'ютерних сік WOT рейтинги Веб-безпека. Як зареєструватися WOT У нас хороша репутація на WOT зараз, але з деякими більш оцінок ми можемо змінити це на відмінну репутацію. Оскільки SiteAdvisor останнє оновлення було так жахливо, я тепер вже з використанням Wot - мережа довіри доповнення і це дуже корисно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TST?
| |||
| |||
| Вибачте Mate. Ви повинні були вилучені. Я пост на настільки багатьох форумах і повинно було відбутися в кінці кінців. Просто хотіли його тут не було ... |
|
| |||
| |||
| Ах так я бачу, немає проблем. ![]() Чи буде реєстрація і процентною ставкою, коли я отримую декілька хвилин. |
|
| |||
| |||
| Так, я використовую WOT теж. Я дав ці форуми відмінні оцінки.
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нові комп'ютерні Щоб сік! | Fiberguy | Тут Introduce Yourself | 5 | 18 лютого 2009 13:32 |
| Здравствуйте, комп'ютерні сік! | Спас | Тут Introduce Yourself | 13 | 24 листопада 2008 20:16 |
| Комп'ютер соку IRC-канал? | Cew27 | Community News & чат | 8 | 15 лютого 2008 06:52 |
| Ей Комп'ютерні сік | BurgerBoy34 | Тут Introduce Yourself | 6 | 5 лютого 2008 09:01 |
| Привіт Комп'ютерні сік! | Jayster | Тут Introduce Yourself | 4 | 5 лютого 2008 06:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |