![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ok, δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μπορώ να φαίνεται για να δημιουργήσετε ένα σύνδεσμο με επισήμανση (δηλαδή κλικ εδώ) σχετικά με αυτά τα φόρα .. Είμαι σίγουρος ότι έχω δει αυτό κάνει .. και σκέφτηκα Είχα κάνει εγώ ο ίδιος .. Έχω κάνει την επεξεργασία της δικής μου ιστοσελίδες .. edited μου αλλά μετά από λίγο μερικές φορές, και εγώ απλώς δεν μπορούν να το κάνουμε, αυτή τη στιγμή έχω εγγραφεί Κωδικός: [html] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> εδώ </ a> [/ html] [html] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> εδώ </ a> [/ html] Παρακαλώ να με βοηθήσει .. τι έκανα λάθος; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε BB κώδικας HTML εδώ δεν mate.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| ah, χάρη, ώστε να μην εντός [html] s; |
|
| |||
| |||
| Οχι, html κώδικα δεν λειτουργεί σε φόρουμ. BB κωδικό (Bulletin Board) είναι ό, τι χρειάζεστε. |
|
| |||
| |||
| Λυπούμαστε που πρέπει να ενοχλεί, αλλά ακόμη δεν μπορώ να το αποκτήσουν εργασίας, και αισθάνομαι κάπως λύπη για το άτομο μου δίνει τη σύνδεση με! Θα μπορούσατε μετά πίσω ό, τι χρειάζεται για να θέσει σε για να πάρετε μια σύνδεση με: http://www.comms-express.com/pd10795 ...}& categoryId = 1 με το κείμενο που αναφέρει Link ή διορθώθηκε σύνδεση, ή οτιδήποτε ..; Ευχαριστώ, Ollie. |
|
| |||
| |||
| Εξήγησα ότι παραπάνω. Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Έργα για μένα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν έχω καμία κύρια ήχους των Windows, αλλά κάνει κάποιες εφαρμογές | rnunnery | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 13 Ιουν 2009 14:13 |
| VGA Fan ακούγεται σαν Buzzsaw! | swizz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 26 Απρ 2009 07:13 |
| ** Ήχοι Keeps διακοπή ** | brookaovhaydock | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 2η Φεβ 2009 06:52 |
| Unusual Ήχοι για Laptop | targh | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 22 | 8η Μαρ 2008 18:09 |
| Οι ήχοι που έρχονται μέσω somthings αλλά λάθος. PLEASE HELP! | robocop17 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 2η Ιαν 2008 19:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |