μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Κοινότητας Νέα & Chat

Register

Η δημιουργία επισημαίνονται HTML σύνδεση σε αυτά τα φόρα!; (Ακούγεται γελοίο το ξέρω!)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 του Απρίλη 2008, 09:26
Ομάδα Δωρητών

Default Η δημιουργία επισημαίνονται HTML σύνδεση σε αυτά τα φόρα!; (Ακούγεται γελοίο το ξέρω!)

Ok, δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μπορώ να φαίνεται για να δημιουργήσετε ένα σύνδεσμο με επισήμανση (δηλαδή κλικ εδώ) σχετικά με αυτά τα φόρα .. Είμαι σίγουρος ότι έχω δει αυτό κάνει .. και σκέφτηκα Είχα κάνει εγώ ο ίδιος ..

Έχω κάνει την επεξεργασία της δικής μου ιστοσελίδες .. edited μου αλλά μετά από λίγο μερικές φορές, και εγώ απλώς δεν μπορούν να το κάνουμε, αυτή τη στιγμή έχω εγγραφεί

Κωδικός:
[html] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> εδώ </ a> [/ html]
και όλα τα έχω είναι:

[html] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> εδώ </ a> [/ html]

Παρακαλώ να με βοηθήσει .. τι έκανα λάθος;
Old 18 του Απρίλη 2008, 09:29
Διαχειριστής Ομάδα

Default Η δημιουργία επισημαίνονται HTML σύνδεση σε αυτά τα φόρα!; (Ακούγεται γελοίο το ξέρω!)

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε BB κώδικας HTML εδώ δεν mate.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18 του Απρίλη 2008, 09:30
Διαχειριστής Ομάδα

Computer Juice

[U RL = "http: / / www. Υπολογιστή χυμό. Com"] Computer Juice [/ U RL]

ΧΩΡΙΣ χώρους.
Old 18 του Απρίλη 2008, 09:32
Ομάδα Δωρητών

ah, χάρη, ώστε να μην εντός [html] s;
Old 18 του Απρίλη 2008, 09:38
Διαχειριστής Ομάδα

Οχι, html κώδικα δεν λειτουργεί σε φόρουμ.

BB κωδικό (Bulletin Board) είναι ό, τι χρειάζεστε.
Old 18 του Απρίλη 2008, 09:45
Ομάδα Δωρητών

Λυπούμαστε που πρέπει να ενοχλεί, αλλά ακόμη δεν μπορώ να το αποκτήσουν εργασίας, και αισθάνομαι κάπως λύπη για το άτομο μου δίνει τη σύνδεση με!

Θα μπορούσατε μετά πίσω ό, τι χρειάζεται για να θέσει σε για να πάρετε μια σύνδεση με:

http://www.comms-express.com/pd10795 ...}& categoryId = 1

με το κείμενο που αναφέρει Link ή διορθώθηκε σύνδεση, ή οτιδήποτε ..;

Ευχαριστώ, Ollie.
Old 18 του Απρίλη 2008, 09:53
Διαχειριστής Ομάδα

Εξήγησα ότι παραπάνω.

Απόσπασμα:
[U RL = "http: / / www. Υπολογιστή χυμό. Com"] Computer Juice [/ U RL]

ΧΩΡΙΣ χώρους.
Old 19 του Απρίλη 2008, 09:31
Ομάδα Δωρητών

Computer Juice
Old 19 του Απρίλη 2008, 09:33
Ομάδα Δωρητών

Έργα για μένα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν έχω καμία κύρια ήχους των Windows, αλλά κάνει κάποιες εφαρμογές rnunnery Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 13 Ιουν 2009 14:13
VGA Fan ακούγεται σαν Buzzsaw! swizz Κάρτες Γραφικών & Monitors 5 26 Απρ 2009 07:13
** Ήχοι Keeps διακοπή ** brookaovhaydock Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 2η Φεβ 2009 06:52
Unusual Ήχοι για Laptop targh Virus, Spyware & Ασφάλεια 22 8η Μαρ 2008 18:09
Οι ήχοι που έρχονται μέσω somthings αλλά λάθος. PLEASE HELP! robocop17 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 2 2η Ιαν 2008 19:01
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.