![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ok, ne znam zašto, ali ne mogu se činiti da se stvori etiketiran link (ie. kliknite ovdje) na ovim forumima .. Siguran sam da sam vidio to učini .. a ja mislio bih učinio sebe ..
[html] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> ovdje </ a> [/ html] [html] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> ovdje </ a> [/ html] Ugoditi pomoć mene .. Što sam učinio krivo? My System: FordyPC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Morate koristiti BB HTML kôd nije drugarica.
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ah, hvala, tako da ne iznutra [html] s?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne, html kôd ne radi na forumima.
BB kod (oglasna ploča) je ono što trebate. |
|
|
|||
|
|||
|
Žao nam je da se smeta, ali ja još uvijek ne mogu dobiti Internet rad, a ja osjećam kinda žao osoba I'm dajući link to!
Možete li post natrag ono što mi je potrebno staviti u dobiti link na: http://www.comms-express.com/pd10795 ...}& categoryId = 1 s tekstom ili kazivanje Link Ispravljena link, ili bilo što ..? Hvala, Ollie. |
|
|
|||
|
|||
|
I to je objašnjeno gore.
Quote:
|
|
|
|||