![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok, nem tudom miért, de nem úgy tűnik, hogy a címkézett link (ie. kattintson ide) az e fórumokon .. Biztos vagyok benne, hogy láttam ezt tenni .. és úgy gondoltam tenni magam .. Én megtettem editing saját honlapok .. de edited my post most egy párszor, és én csak azt nem tudom, ebben a pillanatban már be Kód: [html] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> ide </ A> [/ html] [html] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> ide </ A> [/ html] Kérem, segítsen nekem .. Mit tettem rosszul? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt kell használni, BB HTML kód nem ide haver.
| |||
| |||
| Számítógép Juice [U RL = "http: / / www. Számítógéppel gyümölcslé. Com"] Számítógép Juice [/ U RL] Szóközök nélkül. |
|
| |||
| |||
| Ó, köszönöm, hogy nem belülről [html] s? |
|
| |||
| |||
| Nem, a HTML kód nem működik a fórum. BB kód (bulletin board) is, amire szüksége van. |
|
| |||
| |||
| Sajnáljuk, hogy bosszantó, de még mindig nem értem dolgozik, és úgy érzem, kicsit sajnálom az a személy vagyok, hogy a linkre! Could you post, amit vissza kell létrehozni, hogy a link, hogy: http://www.comms-express.com/pd10795 ...}& categoryId = 1 szöveggel mondván Link vagy helyesbítette linkre, vagy mi ..? Köszönöm, Ollie. |
|
| |||
| |||
| Megmagyaráztam fent. Idézet:
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Works for me. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nincs fontosabb Windows hangzik, de bizonyos apps do | rnunnery | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 13. június 2009 14:13 |
| VGA Fan Sounds Like a Buzzsaw! | swizz | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 26. április 2009 07:13 |
| ** Hangzik Keeps levágta ** | brookaovhaydock | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 2. február 2009 06:52 |
| Szokatlan hangzik a Laptop | targh | Vírus, kémprogram és biztonság | 22 | 8. március 2008 18:09 |
| A hang-át, de somthings rossz. kérem, segítsen! | robocop17 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 2. Jan 2008 19:01 |
| Téma eszközök | |
| |