![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| בסדר, אני לא יודע למה, אבל לא מצליחים ליצור קישור הנקרא (ie. click here) על פורומים אלה .. אני בטוח אני ראיתי את זה נעשה .. וחשבתי שאני רוצה לעשות את זה בעצמי .. אני שעשיתם זה עורך האתרים שלי .. אבל לערוך את ההודעה רק עכשיו, כמה פעמים, ואני פשוט לא יכול לעשות את זה, ברגע זה אני נכנס קוד: [HTML] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> כאן </ a> [/ html] [HTML] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> כאן </ a> [/ html] אנא עזור לי .. מה עשיתי לא בסדר? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך להשתמש BB קוד ה-HTML לא כאן חבר.
| |||
| |||
| אה, תודה, לא כל כך בתוך [HTML] S? |
|
| |||
| |||
| לא, קוד ה-HTML לא עובד על הפורומים. BB קוד (לוחות מודעות) הוא מה שאתה צריך. |
|
| |||
| |||
| מצטער להיות מעצבן, אבל אני עדיין לא יכול לקבל את זה עובד, אני מרגיש קצת מצטער עבור אדם אני נותן את הקישור! האם אתה יכול לכתוב בחזרה מה אני צריך להשקיע כדי לקבל קישור: http://www.comms-express.com/pd10795 ...}& categoryId = 1 עם קישור או טקסט מתוקן אומר קישור, או מה שזה לא יהיה ..? תודה, אולי. |
|
| |||
| |||
| אני הסברתי את זה למעלה. ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| עובד בשבילי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אין לי הראשי של Windows אבל נשמע קצת Apps לעשות | rnunnery | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 13 יוני 2009 14:13 |
| VGA Fan נשמע כמו Buzzsaw! | swizz | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 26 אפריל 2009 07:13 |
| ** נשמע שומר כסיחה ** | brookaovhaydock | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 2nd פברואר 2009 06:52 |
| נשמע בלתי רגיל על Laptop | targh | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 22 | 8 מרץ 2008 18:09 |
| הצלילים עובר somthings אבל לא נכון. אנא עזור! | robocop17 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | 2nd ינואר 2008 19:01 |
| שרשרת כלים | |
| |