![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš nežinau kodėl, bet man atrodo, negalime sukurti paženklintas nuorodą (ty spauskite čia) apie šiuos forumus .. I'm sure I've seen it done .. ir I thought I'd done it myself .. I've done it man redaguoti savo svetaines .. bet aš edited my post tik dabar kelis kartus, ir aš tiesiog negaliu to padaryti, bet šiuo metu aš turiu įrašyti Kodas [html] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> čia </ A> [/ html] [html] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> čia </ A> [/ html] Please help me .. Ką aš padariau blogo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums reikia naudoti BB kodą ne HTML čia mate.
| |||
| |||
| Kompiuterių sultys [U RL = "http: / / www. Kompiuteriu sulčių. Com"] Kompiuteris sultys [/ U RL] Be tarpų. |
|
| |||
| |||
| Ak, ačiū, kad ne vidinis [HTML] S? |
|
| |||
| |||
| Ne, html kodo neveikia forumuose. BB kodas (Bulletin Board), ko jums reikia. |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome, kad erzina, bet aš vis dar negaliu gauti to darbo, ir jaučiuosi kinda Atsiprašome už asmenį I'm giving nuorodą! Ar galite post back Ką man reikia daryti, jei norite gauti nuorodą į: http://www.comms-express.com/pd10795 ...}& CategoryID = 1 Ryšys su tekstu pasakyti arba pataisyti nuorodą arba bet ..? Ačiū, Ollie. |
|
| |||
| |||
| Aš paaiškinau, kad aukščiau. Citata:
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Works for me. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Aš ne pagrindinės "Windows" garsus, bet kai apps do | rnunnery | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Birželis 13, 2009 14:13 |
| VGA Fan Sounds Like Buzzsaw! | Swizz | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | Balandis 26, 2009 07:13 |
| ** Garsai keeps Cutting Off ** | brookaovhaydock | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 2 vasaris 2009 06:52 |
| Neįprastos Garsai dėl Laptop | targh | Virus, Spyware & Security | 22 | 8 kovas 2008 18:09 |
| Panašiai neįprastu būdu bet somthings neteisinga. Please help! | robocop17 | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | 2 sausis 2008 19:01 |
| Temos įrankiai | |
| |