![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ok, nu stiu de ce, dar mi se pare că nu poate să creeze o legătură etichetate (ex click aici) de pe aceste forumuri .. Sunt sigur că am văzut-o gata .. si m-am gandit Aş face-o chiar eu ..
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ai nevoie de a folosi codul BB nu HTML aici amice.
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ah, mersi, deci nu în interiorul [html] i?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu, cod html nu funcţionează pe forum.
BB code (buletin de bord) este ceea ce aveţi nevoie. |
|
|
|||
|
|||
|
Îmi pare rău de a fi enervant, dar eu încă nu pot sa-l aduc de lucru, şi mă simt cam rău pentru persoane care sunt pe link-ul de la!!
Ai putea posta înapoi ceea ce am nevoie pentru a pune în cont pentru a primi un link la: http://www.comms-express.com/pd10795 ...}& categoryId = 1 cu textul spune Link sau corectat link-ul, sau orice altceva ..? Multumesc, Ollie. |
|
|
|||
|
|||
|
I-am explicat-o de mai sus.
Citat:
|
|
|
|||