![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, neviem prečo, ale nemôžem sa zdá, že vytvorenie označené odkaz (tj KLIKNITE TU) na týchto fórach .. I'm sure I've seen to urobiť .. a myslel som, že by som to urobil sám .. Jsem udělal editací mojej stránky .. ale já upravený môj post práve teraz niekoľkokrát, a já prostě nemôže robiť to, v momente, keď som zadal Kód: [html] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> tu </ a> [/ html] [html] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> tu </ a> [/ html] Prosím, pomôžte mi .. Čo som urobil zle? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte použiť BB kód HTML nie je tady mate.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Aha, vďaka, takže nie je vo vnútri [html] s? |
|
| |||
| |||
| Nie, html kód nefunguje na fórach. BB kód (BBS) je to, čo potrebujete. |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se, že je mrzuté, ale já stále nemôžu dostať prácu, a cítim sa trochu ľúto za osobu jsem dát odkaz na! Mohli by ste post späť to, čo potrebujem, aby sa do dostat odkaz na: http://www.comms-express.com/pd10795 ...}& categoryId = 1 s textom alebo vyslovením Link Opravil odkaz, alebo čo ..? Vďaka, Ollie. |
|
| |||
| |||
| Vysvetlil som, že vyššie. Citácia:
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Pracuje pre mňa. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nemám hlavným Windows zvuky ale niektoré apps robiť | rnunnery | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 13 júna 2009 14:13 |
| VGA Fan znie ako Buzzsaw! | swizz | Graphics Cards & Monitory | 5 | 26 apríla 2009 07:13 |
| ** Zvuky Udržuje prerušenia ** | brookaovhaydock | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 2. februára 2009 06:52 |
| Neobvyklé zvuky na notebook | targh | Virus, spyware a bezpečnosť | 22 | 8. marca 2008 18:09 |
| Zvuky prichádzajúce cez somthings, ale zle. prosím pomôžte! | robocop17 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 2. januára 2008 19:01 |
| Thread Tools | |
| |