![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок, не знам зашто, али не могу се чинити да се створи етикетиран линк (ие. кликните овде) на овим форумима .. Сигуран сам да сам видео то учини .. а ја мислио бих учинио себе .. Иве 'испуњавања то уређивању своје уеб странице .. али сам уредио мој пост сад тек неколико пута, а ја једноставно не могу то учинити, у тренутку сам унео Цоде: [хтмл] <а ХРЕФ="ууу.линктхатифоргот!!.ухатевер"> овде </ а> [/ хтмл] [хтмл] <а ХРЕФ="ууу.линктхатифоргот!!.ухатевер"> овде </ а> [/ хтмл] Угодити помоћ мене .. Шта сам учинио криво? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Морате користити ББ ХТМЛ ко̂д није другарица.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| ах, хвала, тако да не изнутра [хтмл] са? |
|
| |||
| |||
| Не, хтмл ко̂д не ради на форумима. ББ код (огласна табла) је оно што требате. |
|
| |||
| |||
| Жао нам је да се смета, али ја још увек не могу добити то рад, а ја осећам кинд жао лице И'м дајући линк то! Можете ли пост натраг оно што ми је потребно ставити у добити линк на: хттп://ууу.цоммс-експресс.цом/пд10795 ...}& цатегорыИд = 1 са текстом или казивање Линк Исправљена линк, или било шта ..? Хвала, Оллие. |
|
| |||
| |||
| И то је објашњено горе. Куоте:
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ради за мене. |
![]() |
|
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Немам главни Уиндоус звуци али неки аппс учинити | рнуннеры | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 13. јуна 2009 14:13 |
| ВГА Фан Звучи Сличан Буззсау! | суизз | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 26 април 2009 07:13 |
| Звук резања води ** ** Офф | броокаовхаыдоцк | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 2 фебруар 2009 06:52 |
| Необичне звуке на Лаптоп | таргх | Вирус, Спыуаре и безбедност | 22 | 8 март 2008 18:09 |
| Звукова који долазе преко но сомтхингс криву. молим помоћ! | робоцоп17 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 2 јануар 2008 19:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |