![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я не знаю чому, але я не можу здатися, щоб створити посилання маркування (тобто Клацніть тут) на цих форумах .. Я впевнена, що я бачив це робиться .. а я думав, що я зробив це сам .. Я зробив його редагування моїх сайтах .. але я редагував свій пост зараз кілька разів, і я просто не можу це зробити, на даний момент я вказав Код: [HTML] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> тут </ a> [/ HTML] [HTML] <A HREF="www.linkthatiforgot!!.whatever"> тут </ a> [/ HTML] Будь ласка, допоможіть мені .. Що я зробив неправильно? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам потрібно використовувати BB код HTML не тут Mate.
| |||
| |||
| Комп'ютерні Сік [U RL = "HTTP: / / WWW. Комп'ютером сік. Com"] Комп'ютерні сік [/ U RL] Без пробілів. |
|
| |||
| |||
| Ах, дякую, це не всередині [HTML] S? |
|
| |||
| |||
| Ні, HTML-код не працює на форумах. BB-код (дошка оголошень) це те, що вам потрібно. |
|
| |||
| |||
| Вибачте, що буде прикро, але я все ще не можете змусити його працювати, і я відчуваю, цікаве вибачення за кого я даю посилання на! Чи могли б ви пост повернути те, що мені треба покласти, щоб отримати посилання: http://www.comms-express.com/pd10795 ...}& CategoryID = 1 з текстом кажу посилання або виправити посилання, або що ..? Спасибі, Оллі. |
|
| |||
| |||
| Я пояснив вище. Цитата:
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Робота для мене. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| У мене немає основних звуки Windows, але деякі Служби робити | rnunnery | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 13 червня 2009 14:13 |
| Вентилятор VGA Sounds Like A Buzzsaw! | Swizz | Графічні карти & Монітори | 5 | 26 квітня 2009 07:13 |
| ** Sounds Зберігає відрізавши ** | brookaovhaydock | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 2 лютого 2009 06:52 |
| Незвичайні звуки на ноутбук | targh | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 22 | 8 березня 2008 18:09 |
| Звуки, вихідні через somthings але неправильно. Будь ласка, допоможіть! | robocop17 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 2 січня 2008 19:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |