![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen do hlavy, že toto večer v 20:00 se stala chyba a museli jsme provést vrácení.
Nejnovější zálohu jsme se dnes od 07:00. Všechny žádosti o registraci a vlákna / příspěvky od po tuto dobu byly ztraceny. Prosím re-register/re-post, pokud potřebujete. Omlouváme se za nepříjemnosti. Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I cant odhlásit nebo jeden z nich je, že jenom já!
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Hmm, jasné cache a cookies sociální. Pak zkuste to znovu. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že to může mít něco do činění s Outpost Firewall, jsem přihlášen teď znovu a možností odhlásit se diaappeared budu zkusit reboot s firewall vypnout vidět, zda to pomohlo Edit: Aha, a to samé na notebooku a desktopu
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Divný, pracuje pro mě v IE a FF. |
|
| |||
| |||
| Jeho pevné hned, firewall, zdá se myslí vše, co je reklama, přesto jeho učení lol Slabé eBay má velmi těžko!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |