![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά ένα κεφάλια επάνω ότι μια αναβάθμιση σήμερα το βράδυ στις 20:00, πήγε λάθος και έπρεπε να γίνει μια rollback.
Το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας που είχαμε ήταν από τις 07:00 σήμερα. Κάθε καταχωρίσεις και κλωστές / θέσεις μετά από αυτή τη φορά έχουν χαθεί. Παρακαλούμε re-register/re-post αν χρειάζεται να. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I επίκλισης αποσυνδεθείτε ή είτε είναι ότι μόλις μου!!
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Χμμ, σαφές μνήμη cache και τα cookies κοινωνική. Στη συνέχεια, προσπαθήστε ξανά. |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει κάτι να κάνει με φυλάκιο τείχος, απλά συνδεθείτε ξανά σήμερα και οι επιλογές για να αποσυνδεθείτε έχουν diaappeared, θα προσπαθήσω επανεκκίνηση με firewall εκτός και αν δούμε ότι βοηθά Επεξεργασία: Ω ίδιο πράγμα και για laptop και desktop
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Περίεργο, έργα για μένα σε IE και FF. |
|
| |||
| |||
| Η πάγια πλέον, το τείχος φαίνεται να κάνει τα πάντα είναι μια διαφήμιση, τη μάθηση ακόμα lol Κακή eBay έχει ένα πολύ σκληρό χρόνο!!
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| QuickBooks Online Database; | ronjeremy198 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 1 Ιουν 2009 15:27 |
| Η πρόσβαση στο εσωτερικό της βάσης δεδομένων | skinnyman9000 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 18 Μαρ 2008 15:19 |
| Εγκατάσταση BCM 2007 βάσης δεδομένων μετά την αναβάθμιση σε Vista | handsup | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 1 Φεβ 2008 05:17 |
| MS Έργων βάση δεδομένων. Πρόβλημα επικολλήσετε κείμενο σε ένα πεδίο ... | anotherbob | Office Suites & Εφαρμογές | 3 | 19 Δεκ. 2007 00:20 |
| Free Movie Database .. παρακαλώ οποιαδήποτε βοήθεια θα προσπαθήσω. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 30 Αυγ 2007 14:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |