![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Just a heads up, że tego wieczoru w aktualizacji 20:00 poszło źle i musieliśmy wykonać rollback.
W najnowszej kopii zapasowej mieliśmy od 07:00 w dniu dzisiejszym. Wszelkie rejestracje i wątki / posty z po tym czasie zostały utracone. Proszę re-register/re-post jeśli trzeba. Przepraszamy za niedogodności. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I cant wylogować jeden lub jest to, że tylko do mnie!
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Hmm, jasne cache i ciasteczka społecznych. Następnie spróbuj ponownie. |
|
| |||
| |||
| Myślę, że może mieć coś do czynienia z Outpost firewall, ja po prostu zalogować się ponownie i możliwości, aby się wylogować się diaappeared będę spróbować ponownie uruchomić komputer z zapory off pomaga sprawdzić, czy Edit: O i to samo na laptop i desktop
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Dziwne, pracuje dla mnie w IE i FF. |
|
| |||
| |||
| Jego stałe teraz, zapora wydaje się zdaniem wszystko jest reklama, jego nauki nadal lol Słabe serwisie eBay jest bardzo trudno o czas!
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |