![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar capul sus ca un upgrade din această seară de la 20:00 nu a mers bine şi am avut de a efectua o revenire.
Cea mai recentă copie de siguranţă am avut a fost de la 07:00 azi. Orice înregistrare şi fire / posturi de după acest moment s-au pierdut. Vă rugăm să re-register/re-post în cazul în care aveţi nevoie pentru a. Ne pare rău pentru neplăcerile create. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I cant ieşi, fie că este sau doar de mine!
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Hmm, Golire cache şi modulele cookie sociale. Apoi, încercaţi din nou. |
|
| |||
| |||
| Cred că aceasta ar putea avea ceva de-a face cu outpost firewall, am conectat din nou, acum, şi de opţiuni pentru a ieşi au diaappeared, am să încerc un reboot cu firewall off, care vă ajută să vedeţi dacă Edit: Oh şi acelaşi lucru pe laptop şi desktop
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ciudat, lucrează pentru mine in IE si FF. |
|
| |||
| |||
| Sa fixat acum, firewall, pare să cred că totul este o reclamă, ei încă de învăţare lol Slaba eBay are un timp foarte greu!!
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |