![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто Heads Up, що оновлення сьогодні ввечері о 20:00 було не так і ми повинні були виконати відкат.
Останньою резервної копії нас була з 07:00 сьогодні. Будь-яка реєстрація та ниток з посади після закінчення цього часу були втрачені. Re-register/re-post Будь ласка, якщо вам потрібно. Приносимо вибачення за незручності. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я нахиляє вийти або чи це тільки мене!!
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Хм, очистити кеш і куки соціальних. Потім спробуйте знову. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що може щось зробити з Outpost Firewall, я просто увійти в систему, зараз знову і можливостей для виходу diaappeared є, я постараюся перезавантаження з брандмауером Off побачити, чи допоможе це Зміна: ОН і те ж саме на настільних і переносних
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Weird, робота для мене в IE і FF. |
|
| |||
| |||
| Його тепер виправлена, брандмауер, здається, думає всі оголошення, його ще навчаються LOL Бідні eBay переживає дуже важкий час!
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |