![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen s jasnou při práci a jsme narazili zbrusu nové, zapečetěné: USB hub. 128megabajt flash disk pošlete mi prosím do 30 hodin nebo méně slovy, proč byste měli mít. Nejlepší zpráva je dostane, může být cokoli chcete. Snadné.: D
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejlépe idea mate, jednoduše stačí, díky za uvedení kit k mání.
| |||
| |||
| Ty by musely lodi položku vypnout když by ne? Ty by měly soutěže dárcovství možná na tuto komunitu. Možná postoupení soutěže? |
|
| |||
| |||
| Námořní doprava není problém, mám velký okamžik taška do ruky již.:) A svědění psaní prstem ...
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ach tak potom mohu vstoupit. Myslím, že mám dobrý důvod, i dávka výrobku musí být na místě třicet slov dlouho? |
|
| |||
| |||
| Alex, proč mají entrys posta v tomto vláknu, pak jsme se postavit, aby získali prostřednictvím vyhledávačů. |
|
| |||
| |||
| Zní to jako dobrý nápad, ale lidé budou navzájem rip off. Bylo by spravedlivé pomocí PM nebo něco simular jako metoda. |
|
| |||
| |||
| Dobrý postřeh. |
|
| |||
| |||
| Měli bychom tedy jen posílat naše články / důvody pro vás přes soukromou zprávu pak? |
|
| |||
| |||
| Pošlete jim Alex dle původního návodu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nová soutěž Myšlenky? | CannonBallGuy | Společenství Novinky a chat | 11 | 18. prosinec 2007 15:10 |
| Soutěže Nápady? | Hybr! D | Společenství Novinky a chat | 4 | 7. srpna 2007 11:16 |
| Thread Nástroje | |
| |