![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dovoljno je imati jasnu u poslu i da smo naići na potpuno nov, opečaćenih: USB koncentrator. 128mb flash drive pravedan poslati mene sati u 30 riječi ili manje, kao da zašto bi trebali imati ih. Najbolja poruka dobiva ih, može biti sve što želite. Easy.: D
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Top ideje mate, jednostavno dovoljno, hvala za primjenu ovih kit za dočepa.
| |||
| |||
| Ti bi trebala brod stavku off iako ne bi ti? Trebali bi napraviti natjecanje možda više davanja na ovu zajednicu. Možda upućivanu konkurencija? |
|
| |||
| |||
| Dostava nije problem, imam veliku torbu momenat u ruke već.:) Svrbljiv pisanja i prst ...
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Eh vidim onda, JA svibanj ući. Mislim da imam dobar razlog, također doza u članku moraju biti mjesto na trideset riječi dugo? |
|
| |||
| |||
| Alex, zašto ne imati entrys posted in this thread, mi tada će steći kroz tražilice prometa. |
|
| |||
| |||
| Zvuči kao dobra ideja, ali ljudi će pokidati međusobno isključivanje. Bilo bi više fer koristite PM ili nešto simular kao metodu. |
|
| |||
| |||
| Good point. |
|
| |||
| |||
| Tako treba da nas samo poslati naše članke / razloga da vas putem privatnih poruka onda? |
|
| |||
| |||
| Pošaljite ih na Alex po originalnim uputama. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nove Ideje za natjecanje? | CannonBallGuy | Community News & Chat | 11 | 18. prosinac 2007 15:10 |
| Natjecanje Ideje? | Hybr! D | Community News & Chat | 4 | 7. kolovoz 2007 11:16 |
| Thread Tools | |
| |