![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len s jasnou pri práci a sme narazili zbrusu nové, zapečatenej: USB hub. 128megabajt flash disk pošlite mi prosím do 30 hodín alebo menej slovami, prečo by ste mali mať. Najlepšia správa je dostane, môže byť čokoľvek chcete. Jednoduché.: D
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najvyššie idea mate, jednoducho stačí, vďaka za uvedenie kit k mání.
| |||
| |||
| Ty by museli lode položku vypnúť keď by ne? Tie by mali súťaže darcovstva možná na túto komunitu. Možná postúpenia súťaže? |
|
| |||
| |||
| Námorná doprava nie je problém, mám veľký okamih taška do ruky už.:) A svrbenie písanie prstom ...
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ach tak potom môžem vstúpiť. Myslím, že mám dobrý dôvod, aj dávka výrobku musí byť na mieste tridsať slov dlho? |
|
| |||
| |||
| Alex, prečo majú entrys posta v tomto vláknu, potom sme sa postaviť, aby získali prostredníctvom vyhľadávačov. |
|
| |||
| |||
| Znie to ako dobrý nápad, ale ľudia budú navzájom rip off. Bolo by spravodlivé pomocou PM alebo niečo simular ako metóda. |
|
| |||
| |||
| Dobrý postreh. |
|
| |||
| |||
| Mali by sme teda len posielať naše články / dôvody pre vás cez súkromnú správu potom? |
|
| |||
| |||
| Pošlite im Alex podľa pôvodného návodu. |