![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci.
Jsem hádat jste všichni viděli vlákno o tombola. No, jen pár lidí, které vstoupilo. 100 osob, které potřebují pro vstup! A hádejte co: Existují celkem 14.407 členů. Tombola o lístky by měly být pryč za pár dní! Takže všichni, vstoupit! Před nemůžete získat letenku a ztratíte ven! Je to jen o ceně donator stavu plus 2.50 libry. Dokonce i když není něco vyhrajete, jste stále v účasti ve fóru! Takže nyní vstoupit! Můj systém: CammyD to 1337 stroj!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i já bych ... ale jen přečíst tombola vlákno youll zjistit, proč
| |||
| |||
| Jak, co se stalo? Oh, odkazy neukazují, že? |
|
| |||
| |||
| ne im ne alowwed moje máma si myslí, že všichni chtějí, aby se vaše peníze i treid na convinse ji jinak ... |
|
| |||
| |||
| Souhlasím, tento post byl pobídl mě do akce. Myslím, že někteří lidé, jako jsem myslel na první jsou myšlení "I když budeme zadat více vstupenky se prodávají" Jestliže všichni myslí, že ji nikdy dostat až na konec. Pojď darovat, jděte k, stojí za to. Mysli na všechny ty skvělé věci můžete získat pro svůj comp s hotovosti! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jsem zapomněla na to vzhledem k nečinnosti vlákně, budu dnes ..... po ragby
| |||
| |||
| Kool. Jak macmac řekl, je-li více lidí koupit vstupenky, ostatní pak bude chtít, aby si je mohli koupit taky! Takže vaše lístky koupit dříve, než jsou pryč. |
|
| |||
| |||
| No tak lidi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Díky za push tam Cambiker. Pěkné vidět jak se za člena fóra. A díky všem, kteří se zapisují tak daleko. Pokud toto své úspěšné (jako tomu bylo v posledních tombola) budeme s více. Takže je to vše, aby všichni prospěch.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Disk Zavádecí Nedodržení, vložte systémový disk a stiskněte Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. března 2009 17:39 |
| Čisté využití zvyklý ať mi zadat heslo | CodeFreakC | Obecné Software Chat | 2 | 22. srpna 2008 03:43 |
| Cant zadejte BIOS přeinstalovat protože žádá pw před boot | mrrohan | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 9. září 2007 10:16 |
| Thread Nástroje | |
| |