![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hé, srácok.
Én már megvan minden találgatás látott a szál a sorsoláson. Nos, csak egy-két ember lépett be. Szükségük van, hogy 100 ember! És tudod mit: Jelenleg 14407 tag összesen. A tombola jegyeket kell elment pár napra! Szóval mindenki írja be! Előtt, akkor nem kap egy jegyet, és elveszíteni! Ez csak az árat donator állapot plusz 2,50 £. Még ha nem nyertem semmit, akkor is részt vesz a fórumon! Így adjuk meg most! My System: CammyD a 1337 gép!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én is ... csak olvassa el a tombola szál youll kideríteni, hogy miért
| |||
| |||
| Hogyan, mi történt? Ó, a kapcsolatok nem mutatják, hogy ez? |
|
| |||
| |||
| no im nem alowwed anyukám úgy minden amit akarok az a pénz i treid a convinse egyébként neki ... |
|
| |||
| |||
| Egyetértek, ez a poszt már ösztönözte nekem valósítani. Azt hiszem, néhány ember, mint azt gondoltam először gondolsz "Majd írjuk be, ha több jegyet adnak el" Ha bárki azt hiszi, hogy soha nem jutok a végére. Gyere donate, menni, érdemes elmenni. Gondolj bele a hideg, amit nem kap meg kötelező, hogy készpénzben! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Már elfelejtettem róla miatt az inaktivitás a téma, majd adja meg ma ..... miután a rögbi
| |||
| |||
| Kool. Macmac Mint mondta, ha több ember vásárol jegyet, akkor mások akarják venni őket! Szóval megvegyük a jegyet, mielőtt elment. |
|
| |||
| |||
| Gyerünk fiúk! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Köszönöm a push ott Cambiker. Örülök, hogy tagja egyre mögött az a fórum. És köszönet mindenkinek, aki be eddig. Ha ez sikeres (mint az utolsó kisorsol) mi lesz több. Szóval ez az egész, hogy mindenki javára.