![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
היי חבר 'ה.
אני מנחש שיש לך את כל ראו את פתיל על הגרלה. ובכן, רק כמה אנשים נכנסו. הם צריכים להיכנס 100 אנשים! ונחש מה: ישנם סך 14,407 חברים. הגרלה של כרטיסים צריך להעלם בעוד מספר ימים! אז כולם להיכנס! לפני שאתה לא יכול לקבל כרטיס ואתה להפסיד! זה רק את המחיר של donator מצב Plus £ 2.50. גם אם אין שום דבר לנצח, אתה עדיין לוקח חלק בפורום! אז להיכנס עכשיו!! המערכת שלי: מכונת CammyD של 1337!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
גם אני הייתי ... אבל רק לקרוא את תגרולת פתיל youll לברר מדוע
|
|||
|
|||
|
איך, מה קרה?
הו, את הקישורים אל תראה, זה הכל? |
|
|
|||
|
|||
|
לא לא לא alowwed IM
אמא שלי חושבת כל מה שהם רוצים זה את הכסף שלך אני treid כדי convinse אותה אחרת ...
|
|
|
|||
|
|||
|
אני מסכים, זה לכתוב spurred יש לי לתוך פעולה.
אני חושב כמה אנשים, כמו שאני חשבתי בהתחלה הם חושבים "אני יהיה להזין יותר כאשר הם הכרטיסים נמכרו" אם כולם חושבים שזה יהיה לא להגיע בסופו של דבר. קדימה לתרום, לכו על, שווה לנסות. חשוב על כל מיני דברים מגניבים אתה יכול לקבל את זה עם comp במזומן!! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
היה לי על זה שכחת את עקב חוסר פעילות של פתיל, אני הכנס היום ..... לאחר Rugby
|
|||
|
|||
|
Kool.
כמו macmac אמר, אם יותר אנשים לקנות כרטיסים, אז אחרים ירצו לקנות אותם גם! אז לקנות את הכרטיסים לפני שהם הלכו. |
|
|
|||
|
|||
|
קדימה חבר 'ה!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
תודה על לדחוף שם Cambiker.
נחמד לראות חבר של הפורום מקבל מאחורי. ותודה לכל מי נכנסו עד כה. אם זה של אחד מוצלח (כפי שהיה האחרון תגרולת) יהיה לנו צורך עוד. אז זה הכל כדי להפיק תועלת של כולם.
|