![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хеј момци.
Ја сам гуессинг имате све видио тхреад о лутрија. Па, само неколико људи који су уписали. Што им је потребно 100 људи за унос! И погодите шта: Има укупно 14.407 чланова. Тхе стареж улазнице треба бити пп од ГО за неколико дана! Тако свако, Логирајте! Пре него што не можете добити улазницу, а ви губите се! То је само цена донатор Статус плус £ 2.50. Чак и ако не освојити ништа, ти си још увек учествују у форумима! Тако ући у аукцији!! Мы Сыстем: ЦаммыД'с 1337 машини!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
и ја бих ... али само читати стареж тхреад ыоулл сазнати зашто
|
|||
|
|||
|
Како, шта се догодило?
Ох, веза се не показују, да је то? |
|
|
|||
|
|||
|
нема им не алоууед
моја мама мисли да је све што желе је новац и треид да јој цонвинсе другачије ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Слажем се, овај пост спурред ми је у дело.
Мислим да неки људи, као што сам мислио у почетку размишљате "ја ћу ући кад више улазнице се продају" Ако сви мисле да ће никада доћи до краја. Хајде донирати, иди за, вреди отићи. Размислите о свим кул ствари коју би могао добити за свој цомп са том готовином! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Заборавио сам о томе с обзиром на неактивност на конац, а ја ћу ући данас ..... након рагби
|
|||
|
|||
|
Коол.
Као мацмац рекао, ако се више људи купују улазнице, онда ће други желе купити их превише! Тако купити карте пре него што су отишли. |
|
|
|||
|
|||
|
Хајде момци!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хвала за један дан гурнути тамо Цамбикер.
Леп видети члана узимајући иза форум. И хвала свима који су се уписали до сада. Ако то се успешним (као што је био последњи стареж) ћемо имати више. Тако да је све то еверыоне'с бенефит.
|