![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey çocuklar.
Ben tüm çekiliş hakkında iplik gördük tahmin duyuyorum. Evet, sadece birkaç kişi girdiniz. Onlar girmek için 100 kişi gerekir! Ve ne oldu: Burada 14407 üye toplam. Bu piyango biletleri birkaç gün gitmiş olmalı! Yani herkes, girin! Önce bilet can't get ve kaybetmek! Bu donator durumu artı £ 2.50 yalnızca fiyat's. Hatta eğer bir şey kazanmak değil, hala forumlarda yer alıyor! Şimdi girin! Benim Sistemi: CammyD's 1337 makine!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet ediyorum ... ama sadece çekiliş iplik Aracısız bulmak youll okuyun
| |||
| |||
| Nasıl, nedir oldu? Oh, bağlantıları göstermek değil, o da? |
|
| |||
| |||
| hayır Sohbet alowwed değil Annem her istedikleri düşünüyor paranı ben başka onu convinse için treid ise ... |
|
| |||
| |||
| Ben, bu yazı eylem için beni mahmuzlu olmadığını kabul edersiniz. Bazı insanlar gibi ben önce düşündüm düşünüyoruz "Ben daha biletleri satılıyor girmek olacaktır" düşünüyorum Herkes bunun sonuna kadar asla edeceğiz düşünüyor. Bağış Hadi için bir değer git git. Tüm güzel şeyleri size ile Zorunlu için alabilir düşünün o para! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i iplik ve etkinlik nedeniyle hakkında, bugün ..... girecek unuttum vardı the Rugby sonra
| |||
| |||
| Kool. Olarak macmac eğer daha fazla kişi bilet satın alın, dedi, sonra diğerleri de almak isteyeceksiniz! Önce gitti Bunun için bilet satın alın. |
|
| |||
| |||
| Haydi çocuklar! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Basarak orada Cambiker için teşekkür ederiz. Üye forumda arkasında gidiyor görmek çok güzel. Ve herkes sayesinde kim şimdiye kadar girmiş's. Bu çok başarılı (as son çekiliş) daha fazla sahip olacaksınız oldu. Yani tüm herkesin parası için.