![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Има разочароващи миг, когато разбрах Бих ходил от 3 / 4 зелени карти до 1 ![]() Така че аз погледна PM's, не уведомяването за отрицателно представител .. Тогава проверяват членовете списък .. и всички служители са все още пълни представител, но освен това everyones 1 карта! (С изключение на 2 души 2cards ..) Тази температура. или какво е станало?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фиксиран. Последните софтуерен ъпгрейд я възстановите. Благодаря за сочи това.
| |||
| |||
| А добрата ![]() Не се тревожете, аз просто се уплаши, че Бих неотдавна започна като някои наистина ненужен съвети ..
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мое isn't фиксиран. Im профила ми го казва, аз имам 5 добрите оператори и оператори на не лошо и той показва само 3 зелени неща, когато публикувате ..
|
| |||
| |||
| Да, но картите не отговарят колко Поз. Оператори, които сте получили. Тя работи по точкова система - Ако Дейв оператори ви дава повече, плюс или минус точки, отколкото, ако го направя.
|
| |||
| |||
| Зависи кой ти оператори, някои имат повече енергия, отколкото в други. Получавате един часа зелена светлина за всяка 25pts. Когато ние го надстроите подразбиране 1 зелено за 100pts. Имаш 54pts и винаги има, тя е само на светлината, че съотношението пратеник горе. |
|
| |||
| |||
| и аз имам ... |
|
| |||
| |||
| какво? |
|
| |||
| |||
| Ако искаш да кажеш, които искате да знаете колко точки трябва да не бъде толкова мързелив. Вижте сами.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|