![]() |
|
| |||
| |||
| Εάν είχε ένα απογοητευτικό στιγμή συνειδητοποίησα Είχα φύγει από 3 / 4 πράσινες κάρτες σε 1 ![]() Έτσι Κοίταξα PM της, μη κοινοποίηση σχετικά με τις αρνητικές εκπρ. .. Στη συνέχεια ελέγχεται λίστα μελών .. και όλο το προσωπικό είναι ακόμη πλήρως εκπρόσωπος, αλλά εκτός από το ότι everyones 1 κάρτα! (Εκτός από 2 άτομα για 2cards ..) Αυτή η θερμοκρασία. ή ό, τι έγινε;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σταθερές. Η πρόσφατη αναβάθμιση του λογισμικού επαναφέρετε. Ευχαριστώ για επισημάνει αυτά τα σημεία.
| |||
| |||
| Αχ καλή ![]() Μην ανησυχείτε, μόλις πήρε φοβάται ότι Είχα πρόσφατα άρχισε να δίνει κάποια πραγματικά τιποτένιος συμβουλές ..
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ορυχείου isn't σταθερό. im προφίλ μου λέει ότι έχω 5 REPS καλό και κακό δεν REPS και μόνο δείχνει 3 πράσινα πράγματα όταν μετά ..
|
| |||
| |||
| Ναι, αλλά τα χαρτιά δεν αντιστοιχούν σε πόσες Pos. REPS που έχετε λάβει. Δουλεύει σε ένα σύστημα σημείων - Αν Dave REPS σας δίνει περισσότερες συν ή πλην σημεία από ό, τι και αν κάνω.
|
| |||
| |||
| Εξαρτάται που REPS σας, ορισμένα έχουν μεγαλύτερη εξουσία από τους άλλους. Παίρνετε ένα πράσινο φως για κάθε 25pts. Όταν αναβάθμιση από προεπιλογή σε 1 πράσινο για 100pts. Έχετε 54pts και έχουν πάντα, είναι μόνο το φως λόγο ότι μέχρι messes. |
|
| |||
| |||
| και έχω ... |
|
| |||
| |||
| τι; |
|
| |||
| |||
| Αν εννοείτε όσα θέλετε να μάθετε πώς έχετε πολλά σημεία δεν είναι τόσο χαλαρό. Κοίτα τον εαυτό σου.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Please Help! Laptop μου Ξαφνικά δεν θα συνδέσει! | Pixie | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 28 Οκτωβρίου 2009 11:45 |
| PC ξαφνικά πήγε νεκροί | stealthking | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 1 Ιουν 2009 08:20 |
| HDD ξαφνικά δεν αναγνωρίζεται | streetcatspenyo | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 24η Μαΐου 2009 06:00 |
| Πώς έγινε αυτό το PC πεθαίνουν έτσι ξαφνικά; | amsung2 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 21η Σεπ 2008 03:44 |
| RAM sticks ξαφνικά δεν αρέσει ο ένας τον άλλο | CallumUK | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 4 Φεβ 2008 11:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |