![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imao je razočaravajući trenutak kada sam shvatila bih otišao od 3 / 4 zelene karte do 1 ![]() Pa sam pogledao u PM-a, bez obavijesti o negativnim rips .. Tada se provjerava popis članova .. i svi suradnici su još uvijek puni rips, ali osim da everyones 1 card! (Osim 2 osobe na 2cards ..) Ovaj temp. ili šta se desilo?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fixed. Nedavne nadogradnjom softvera vratiti Internet. Hvala za ovaj pointcast vanjska strana.
| |||
| |||
| Ah dobar ![]() Bez brige, ja pravedan je dobio preplašena da bih nedavno počela davati neke stvarno loš savjet ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mina nije fiksno. moj profil ona im kaže imam 5 dobrih reps i nije loše reps i to samo pokazuje 3 zelene stvari kad sam post ..
|
| |||
| |||
| Da, ali kartica ne odgovaraju koliko Pos. Reps ste primili. Radi se na sustav bodova - Ako Dave reps vam daje više plus ili minus bodova, nego ako mi je činiti.
|
| |||
| |||
| Ovisi koji ti reps, neki imaju više energije od drugih. Dobivate jedan zeleno svjetlo za svaku 25pts. Kada smo ga nadograditi dodijeljene na 1 zelena za 100pts. Imate 54pts i uvijek imati, to je samo svjetlost omjer koji zabrljati gore. |
|
| |||
| |||
| i ja ... |
|
| |||
| |||
| što? |
|
| |||
| |||
| Ako ste mislili da želite znati koliko bodova imate ne budi toliko lijen. Pogledajte sami.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|