![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Kiábrándító volt egy pillanat, amikor rájöttem, amiben az elmúlt 3 / 4 zöld kártya 1 ![]() Szóval néztem a PM, no tájékoztatás negatív rep .. Ezután ellenőrizni taglistát .. valamint a személyzet is teljes mértékben reprezentatív, hanem kívül, hogy mindenki 1-kártyát! (Kivéve a 2 emberek 2cards ..) Ez hőm. vagy mi történt?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fixed. Friss frissítőszoftver reset azt. Köszönöm, hogy mutatott ki.
| |||
| |||
| Ah jó ![]() Semmi gond, csak megijedtem, hogy én a közelmúltban kezdődött, hogy néhány igazán hitvány tanácsadás ..
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bánya isnt rögzíteni. im a profilom azt mondja nekem van 5 Reps jó és nem rossz Reps és ez csak azt mutatja, 3 dolog, mikor a zöld post ..
|
| |||
| |||
| Igen, de a kártyák nem felelnek meg, hány Poz. Reps, amit kapott. Úgy működik a pontrendszer - Ha Dave Reps akkor ez több, plusz vagy mínusz pontokat, mint én.
|
| |||
| |||
| Attól függ, ki Reps meg, néhány nagyobb teljesítmény, mint a többiek. Ön kap egy zöld fény minden 25pts. Amikor frissítést hogy alapesetben 1 zöld 100pts. Ön 54pts és mindig, csak a fény, hogy a lista az arány fel. |
|
| |||
| |||
| és én ... |
|
| |||
| |||
| mit? |
|
| |||
| |||
| Ha úgy érted, amit tudni, hogy hány pontot még nem annyira lusta. Nézd meg.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Please Help!! Saját Laptop Hirtelen Won't Connect! | Pixie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | Október 28, 2009 11:45 |
| PC hirtelen ment halott | stealthking | Általános fémáru Chat | 1 | 1. június 2009 08:20 |
| HDD hirtelen nem ismeri | streetcatspenyo | Drives & Removable Media | 1 | 24. május 2009 06:00 |
| Hogy ez a PC meghalni oly hirtelen? | amsung2 | Általános fémáru Chat | 1 | 21. Szeptember 2008 03:44 |
| RAM botszékek hirtelen nem szeretik egymást | CallumUK | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 4. február 2008 11:20 |
| Téma eszközök | |
| |