![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buvo nuviliantys momentas, kai supratau, aš padidėjo nuo 3 / 4 žaliosios kortelės ", 1 ![]() Taigi aš pažvelgė PM's, ne apie neigiamą rep .. pranešimą Tada tikrinamas narių sąrašas .. ir visiems darbuotojams vis dar pilnas REP, bet neskaitant kad everyones 1 kortele! (Išskyrus 2 žmonės 2cards ..) Šis temp. arba Kas atsitiko?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pataisyta. Neseniai atnaujinti programinę įrangą iš naujo ją. Thanks for pointing this out.
| |||
| |||
| O geras ![]() Nesijaudinkite, I just got scared, kad aš neseniai pradėjo duoti tikrai niekam vertas patarimus ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mine isnt fixed. im Mano profilis jis sako turiu gera 5 pakartojimų ir nėra blogas pakartojimų ir ji rodo tik 3 Green dalykų, kai aš rašyti ..
|
| |||
| |||
| Taip, bet korteles neatitinka kiek Poz. Reps gavote. Ji dirba taškų sistema - Jei Dave pakartojimų Jums suteikia daugiau kaip plius ar minus taškų nei, jei aš.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Pakartojimus, kurie priklauso jums, kai kurie turi daugiau galių nei kiti. Gauni vieną žalią šviesą kiekvienam 25pts. Kai mes jį modernizuoti pagal nutylėjimą 1 žalia 100pts. Jūs 54pts ir visada, tai tik šviesos santykis, kad draikant. |
|
| |||
| |||
| ir aš ... |
|
| |||
| |||
| ką? |
|
| |||
| |||
| Jei tai norite sužinoti, kiek taškų jūs turite daryti ne toks tingus. Galite sau.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|