![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol sklamaním moment, kedy som si uvedomil bych odišla zo 3 / 4 zelenej karty 1 ![]() Tak som sa pozrel na to PM, žiadne oznámenie o negatívnom rep .. Potom kontrolujú zoznam členov .. a všetci zamestnanci sú stále plné rep, ale okrem že everyones 1 kartou! (S výnimkou 2 osoby na 2cards ..) To temp. alebo čo sa stalo?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pevné. Nedávne software upgrade reset to. Vďaka za ukazujúce na to.
| |||
| |||
| Ah dobrý ![]() Bez obáv, já jen mám strach, že by som v poslednej dobe začala čo niektorí naozaj brakový rád ..
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mine isnt stanovená. im môj profil aj hovorí, že majú dobré 5 obchodní zástupcovia a žiadne zlé obchodní zástupcovia a to len 3 zelené veci, keď som po ..
|
| |||
| |||
| Jo, ale karty nezodpovedajú koľko Pos. Obchodní zástupcovia, ktoré ste dostali. Funguje to na bodový systém - Ak Dave obchodní zástupcovia vám dáva viac plus alebo mínus bodov, ako keď to urobím.
|
| |||
| |||
| Záleží, kto vás obchodní zástupcovia, niektoré majú väčšiu silu ako ostatné. Dostanete jedno zelené svetlo pre každého 25pts. Keď sme upgrade je predvolená hodnota je 1 zelená pre 100pts. Máte 54pts a vždy mať, je to len na základe pomeru, zmatky hore. |
|
| |||
| |||
| A já mám ... |
|
| |||
| |||
| čo? |
|
| |||
| |||
| Ak myslíte, že chcete vedieť, koľko bodov ste nebuďte tak líný. Pozrite sa sami.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Please Help! My Laptop Zrazu Won't Connect! | Pixie | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 28.října 2009 11:45 |
| PC náhle odišiel mŕtvych | stealthking | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 1. jún 2009 08:20 |
| HDD náhle nebol rozpoznaný | streetcatspenyo | Drives & Removable Media | 1 | 24. máj 2009 06:00 |
| Ako sa toto PC zomrieť tak náhle? | amsung2 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 21. September 2008 03:44 |
| RAM palice náhle nelíbí navzájom | CallumUK | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 4. februára 2008 11:20 |
| Thread Tools | |
| |