![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имао је разочаравајући тренутак када сам схватила бих отишао од 3 / 4 зелене карте до 1 ![]() Па сам погледао у ПМ-а, без обавештења о негативним рипс .. Тада се проверава листу чланова .. и сви сарадници су још увек пуни рипс, али осим да еверыонес 1 цард! (Осим 2 лица на 2цардс ..) Овај темп. или шта се десило?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фиксед. Недавне надоградњом софтвера вратити Интернет. Хвала за овај скретница вањска страна.
| |||
| |||
| Ах добар ![]() Без бриге, ја праведан је добио преплашен да бих недавно почела да даје неке стварно лош савет ..
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мина није фиксно. мој профил она им каже имам 5 добрих репс и није лоше репс и то само показује 3 зелене ствари кад сам пост ..
|
| |||
| |||
| Да, али картица не одговарају колико Пос. Репс сте примили. Ради се на систем бодова - Ако Даве репс вам даје више плус или минус бодова, него ако ми је чинити.
|
| |||
| |||
| Зависи који ти репс, неки имају више енергије од других. Добијате један зелено светло за сваку 25птс. Када смо га надоградите додијељене на 1 зелена за 100птс. Имате 54птс и увек да има, то је само свјетлост омјер који неред горе. |
|
| |||
| |||
| и ја ... |
|
| |||
| |||
| што? |
|
| |||
| |||
| Ако сте мислили да желите да зна колико бодова имате не буди толико лењ. Погледајте сами.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Молимо за помоћ! Мој лаптоп не Одједном ће се повезати! | Пиксие | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 28. Окт 2009 11:45 |
| ПЦ изненада отишао мртвих | стеалтхкинг | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 1. јуна 2009 08:20 |
| ХДД изненада није препозната | стреетцатспеныо | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 24 мај 2009 06:00 |
| Како је ово рачунар изненада умре тако? | амсунг2 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 21. сеп 2008 03:44 |
| РАМ штапићи изненада не воле једни друге | ЦаллумУК | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 4 фебруар 2008 11:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |